بازیهای نوستالژی به واسطه پیوندی که با کودکی و ایام خوش ما دارند همیشه جذاب بودهاند و در هر زمان و هر حال مشتاق تجربه کردن آنها هستیم.
بازیهایی مثل منچ، مار و پله، یاتزی، دبرنا و… نمایندگان خوشساختی روی پلتفرم موبایل در اختیار دارند، بازیهایی مثل منچرز و تاس و تخت که هر یک کاربران موبایلی ایرانی زیادی را سرگرم خود کردهاند.
اما همیشه جای خالی نماینده بازی محبوب اسم فامیل روی موبایل خالی بود، بازی سرگرم کنندهای که تنها پیشنیاز تجربه کردنش یک خودکار و کاغذ و البته چند بازیکن کار بلد بود.
در این بررسی قصد داریم به سراغ بازی سین جیم، ساخته استودیو آنا برویم که سعی کردهاند تجربه نوستالژی اسم فامیل را در قالبی نو و مدرن شده به مخاطبین موبایلی منتقل کنند.
تجربه متنوعی از اسم فامیل
سین جیم، یک بازی اسم و فامیل آنلاین است که در کنار با داشتن 3 گیمپلی متنوع سعی کرده سرگرم کردن کاربران را در اولویت قرار دهد و کاری کند که بازیکنان مختلف با هر سلیقه و توانایی بتوانند از تجربه سین جیم لذت ببرند.
نوستالژی
نوستالژی نام پایهای ترین حالت بازیای است که سعی کرده با حفظ تمامی قوانین بازی اصلی اسم فامیل، کاربران را درگیر خود کند. نکته قابل توجه در مورد این حالت، وجود تغییرات جزئی در حروف مجاز، نحوه انتخاب حرف و تعداد موضوعات است که به بازیکنان کمک میکند بتوانند با کمترین مشکل یک بازی کاغذی را روی موبایل تجربه کنید و با کمترین محدودیت رو به رو باشید.
هر بازی نوستالژی 4 نفره است و در دو راند پیاپی اجرا میشود. برنده بازی کسی است که بتواند بیشترین امتیاز را در این دو راند به دست بیاورد.
محدودیت کیبورد بازی نوستالژی، علاوه بر هیجان انگیز کردن بیشتر رقابت، به دلیل داشتن جنبه شناختی، باعث تقویت توانایی ذهنی بازیکنان نیز میشود.
سرعتی
سرعتی محبوبترین حالت در سین جیم به حساب میآید. 2 بازیکن رو به روی هم قرار میگیرند و باید در کمتر از 60 ثانیه به 5 موضوع بازی که حرف اول و طول پاسخ آن مشخص هست با استفاده از کیبورد 6 حرفی مرحله، پاسخ دهند.
تا به تا
این حالت از گیمپلی، از لیگ نوروزی اصفهان سین جیم، همراه آن باقی مانده و کاربران باید معادل 3 کلمه از ستون سمت راست را در ستون سمت چپ انتخاب کنند و بازیکنی که سریعتر این کار را انجام دهد برنده این رقابت 2 نفره میشود.
یکی از مزایا و یا حتی معایب سین جیم محدودیت تعداد راهنمایی و مداد در بازی است، به صورتی که در هر بازی بسته به حالت گیمپلی تنها 5 الی 8 راهنمایی میتوانید دریافت کنید که ممکن است بازی را برای شما سخت کند ولی در عین حال از pay to wim شدن بازی جلوگیری و اهمیت شناخت کلمات و اسامی مختلف را افزایش میدهد که نکته بسیار مثبتی محسوب میشود.
همچنین هر 16 دقیقه کاربران یک مداد رایگان دریافت میکنند و در کل حداکثر 6 مداد میتوانند داشته باشند و هدف از انجام این کار حفظ تازگی برای بازیکنان و کنترل تجربه بازی در روز توسط یک بازیکن بوده است.
برای کسب مداد در سین جیم راههای مختلفی از جمله گردونه شانس و خرید از فروشگاه به وسیله سکه قرارداده شده است.
یکی دیگر از ویژگیهای مهم بازی سین جیم، امکان شخصیسازی نام کاربری، آواتار و کیبورد است که به بازیکن این امکان را میدهد که با سکههایی که در بازی به دست آورده بتواند پروفایل خود را حرفهای تر و بازی خود را خاصکند.
تمامی آواتارها و کیبوردهای بازی به صورت اختصاصی طراحی شدهاند و این باعث همخوانی بیشتر تمامی محتوا با گرافیک نوستالژی بازی شده است.
برای تجربه بازی سین جیم در تمامی بخشها شما نیاز به اینترنت دارید و گاها ممکن است به دلیل مشکلات اینترنت مجبور باشید بازی را مجددا باز کنید که نکته منفی محسوب میشود؛ از طرفی تعداد مراحل و کلمات بازی تا حدی محدود است که پشتیبانی بازی گفته که به زودی این مورد بر طرف خواهد شد و هزاران کلمه و مرحله جذاب در حال اضافه شدن به بازی سین جیم است.
اگر از علاقهمندان به بازیهای نوستالژی، بهخصوص اسم فامیل هستید، سین جیم میتواند یک تجربه خوب برای شما باشد که با گرافیکی نوستالژی و دوست داشتنی میتوان حس خوب یک رقابت قدیمی را به شما منتقل کند. پس وقت را تلف نکنید و همین الان برای کسب امتیاز در جدول امتیازات و یاد گرفتن کلی کلمه و اسم جدید، سین جیم را نصب و مداد به دست بازی را شروع کنید.
همچنین برای ارتباط با پشتیبانی بازی سین جیم و اطلاع از لیگهای آن میتوانید به سادگی اینستاگرام آنها را به آی دی @sinjimgame.ir دنبال کنید.
معرفی ویدیویی بازی سین جیم