قطعا شما هم تا به حال چندباری عناوین ترند شده بازار را تجربه کرده اید. عناوینی مثل Smash Hit که طی مدتی کوتاه موفق به جذب میلیون‌ها کاربر میشوند و تقریبا در گوشی اکثر افراد یافت میشوند.

این عناوین اکثرا در سبک تفننی و رکوردی و بدون پایان هستند. اغلب گیم پلی ساده ای دارند و به مهارت خاصی نیاز ندارند. سخت ترین‌های آن ها مثل Dancing Line فقط نیاز به کمی تمرکز دارند.

یکی از بازی‌ها که این اواخر منتشر و موفق به جذب کاربران زیادی شد Color Bump 3D بود. حال یک استودیوی داخلی با توجه به موفقیت این بازی محبوب و همه گیر تصمیم به ساخت یک نسخه مشابه داخلی به نام color crush گرفته است. در این مطلب از بازیاتو قصد بررسی این بازی داخلی را داریم. در ادامه با ما باشید.

صد در صد کپی

زمانی که به سراغ بازی color crush رفتم انتظار خلاقیت و ایده های جدید و کمی تفاوت با Color Bump 3D را داشتم. اما بعد از دانلود بازی متوجه شدم پاک کردن Color Bump 3D و جایگزین کردن نسخه داخلی چندان کار درستی نبود.

این بازی عینا و به طور کامل کپی و مشابه نسخه خارجی طراحی شده است. گیم پلی بازی با کنترل یک توپ که نباید با توپ‌های غیر همرنگ برخورد داشته باشد پیش می‌رود. از رابط کاربری تا رنگ‌ها و حتی مراحل بازی دقیقا شبیه به نسخه اصلی و خارجی هستند. اما این تنها مشکل بازی نیست. بازی از لحاظ فنی و طراحی فیزیک نیز از نسخه اصلی ضعیف تر است.

در color crush سرعت توپ اصلی بسیار بالاتر از بازی اصلی و همچنین زاویه دوربین کمی متفاوت است. شاید سازندگان بازی خیال کرده‌اند با کمی تغییر زاویه دوربین بازی جذاب تر می‌شود و یا متفاوت جلوه میکند. اما این تغییر زاویه بازی تنها منجر به بدتر شدن و سخت تر شدن و دیده نشدن بخشی از راه شده است.

بازی هایپرکژوال ایرانی

خلاقیت؛ چیزی که نیست

همچنین تلاش شده با اضافه کردن چند عنوان مثل حماسی کمی بازی را متفاوت تر کنند. پیام‌هایی که پس از پیشروی در بین توپ ها گاهی نمایش داده میشود و با صدای هشدار همراه است. شاید اوج خلاقیت و ایده پردازی سازندگان بازی همین بخش باشد.

در قسمتی دیگر نیز توسعه دهندگان تلاش کرده‌اند با اتش زدن توپ (مثل اتفاقی که در Helix Jump می‌افتد) کمی هیجان به بازی اضافه کنند. امکانی که برعکس بازی‌های دیگر هیچ کاربردی در بازی ندارد و فقط و فقط رنگ توپ و محیط کمی تغییر میکند.

سازندگان میتوانستد با کمی ایده پردازی و اضافه کردن المان‌هایی جدید و کاربردی حتی با نسخه خارجی وارد رقابت شوند. اما گویا باید خلاقیت را بار دیگر برای آن‌ها معنا کرد.

بازی ایرانی کالر کرش

در بازی color crush چند اتفاق جدید نسبت به بازی اصلی وجود دارد که البته کاربردی ندارند و وجودشان پر از ابهام است. شاید تنها نکته مثبت بازی برای کاربران داخلی وجود زبان فارسی باشد که در چنین بازی‌ای آن هم کاربرد خاصی ندارد.

color crush مجموعا یک نسخه و در واقع یک کپی بی کیفیت از یک عنوان ترند شده و بزرگ است. در صورتی که شما پیش از این Color Bump 3D را تجربه نکرده باشید شاید color crush حرف‌هایی برای گفتن برای شما داشته باشد.

البته حجم بازی نیز نسبت به نسخه اصلی کمی کمتر است. شما میتوانید از همین صفحه بازی را دانلود کنید و خود این عنوان داخلی را تجربه کنید.