شاید این روزها دیگر کسی نباشد که حداقل یک بار بازی با کلمات را روی گوشی هوشمند خود تجربه نکرده باشد. سبک بازیای که مدت هاست در بازار با رنگ و لعاب و شکلهای مختلف حضور دارد.
تقریبا هر قابلیتی که به ذهنتان برسد را می توانید در نسخههای مختلف بازی ها با محوریت کلمات پیدا کنید. نسخه آنلاین مثل Magic words و یا عنوان موفقی مثل باقلوا . فقط کافیست از بین قابلیتها و شکلهای گوناگون انتخاب کنید.
اما این بار لکسیپ گیمز توانسته ایدهای را پیاده سازی کند که تقریبا بدون رقیب است. توسعه دهندهای که در ساخت بازیهای معمایی و سرگرم کننده تخصص دارد و پیش از این بالهای تاریک را ارائه داده بود.
امروز در بازیاتو قصد بررسی ساخته ی جدید این استودیو را داریم.
گیم پلی بازی ساده و شبیه به خیلی از بازیهای دیگر است. حروفی را که در اختیارتان قرار گرفته به هم وصل کنید و کلمه بسازید و به مرحله بعد بروید. دقیقا مکانیکی شبیه به بازی باقلوا.
البته در بعضی مراحل شما موظفید با همان تعداد حروف، بیشتر از یک کلمه بسازید که می تواند سخت و وقت گیر باشد. اگر هم نتوانستید کلمه را پیدا کنید می توانید با خرج کردن مقداری سکه از راهنما استفاده کنید. با رفتن به مرحلههای بالاتر نیز به تعداد حروفی که در اختیار شما قرار دارد، اضافه خواهد شد.
از داستان غافل نشو
شاید برایتان این سوال به وجود آمده باشد که تفاوت لیموشیرین با سایر بازی ها چیست.
لیموشیرین با استفاده از ایده ای جالب و جذاب بازی را درگیر را داستان کرده است و بعد از هر پنجاه مرحله شما می توانید ادامه داستان را مشاهده کنید. داستان از جایی شروع میشود که شخصیت اصلی برای پیدا کردن کتابی تمام کتابهای قفسه را می ریزد و در طی این اتفاق حروف نیز به هم می ریزند.
وظیفه شما کمک برای درست کردن به هم ریختگی حروف هاست. جذابیت این المان و خلاقیت سازنده وقتی مشخص می شود که شما در بخش حکایتنامه حکایت ها را می بینید.
هم چنین در این بخش جالب و خلاقانه ویدیویی مانند کمیکها و تصاویری حاوی از اتفاقاتی که می افتد پخش می شود و در کنار آن راوی نیز برای شما داستان را روایت می کند.
بخش داستانی بازی می تواند انگیزه بسیار خوبی به شما برای ادامه دادن به بازی و یا تندتر شدن روند پیشرویتان در بازی بدهد. سازنده با طراحی بسیار خوب و بهره بردن از یک راوی با صدای بی نظیر، این بخش را برای کاربر بسیار دلچسب کرده اند.
گرچه گرافیک کلی بازی چندان زیبا و چشم نواز نیست اما طرح های مربوط به بخش حکایتنامه به خوبی طراحی شده اند.
استفاده از شخصیت محبوب عمو قناد، در داستان و روند بازی میتواند یک نکته مثبت و نوستالژی برای این بازی به حساب بیاید.
علاوه بر نکاتی که ذکر شد جالب است بدانید که لیموشیرین نامزد بهترین بازی موبایل در IMGA Mena 2018 بوده است.
اگر تمام نکات بالا را خواندید و هنوز بازی را دانلود نکرده اید پیشنهاد ما این است که از همین صفحه بازی را دریافت کنید و در دنیای لیموشرین همراه با بازی کردن، از بخش داستانی کم نظیر آن نیز بهره مند شوید.