بازیکنان ایرانی که با موبایل مشغول به بازی کردن هستند علاقه خاصی به بازیهای کلماتی دارند و همین سبب شده بازیهای کلماتی جزو دسته بندیهای پر سود و پر طرفدار باشند.
به همین خاطر توسعه دهندگان زیادی دست به ساخت بازیهای کلماتی زدهاند و با موفقیتهایی که اخیرا بازیهای مثل باقلوا و سماور کسب کردهاند میل توسعه دهندگان به ساخت بازیهای کلماتی هم بیشتر از پیش شده.
در این مطلب از بازیاتو قصد بررسی یکی از عناوین کلماتی تازه منتشر شده را داریم. این بازی با نام شهر کلمات پا به بازار بازیهای موبایلی ایرانی گذاشته و با گیم پلیای خاص و خلاقانه قصد جذب کاربران و پیدا کردن جایگاه ویژهای در بین رقبای خود دارد.
در ادامه با بررسی شهر کلمات با ما همراه باشید.
خلاقانه و دوست داشتنی
شهر کلمات از همان ابتدا با ظاهر زیبا و انیمیشنهای روان و دوست داشتنی خود این نوید را به شما میدهد که قرار است شاهد یک بازی خوب و خوش ساخت باشید. انیمیشنهای موجود در رابط کاربری باعث پویا و زنده بودن المانها و برقراری ارتباط سریع با کاربر شدهاند و فضایی جذاب را برای بازی ساختهاند.
از ظاهر گرافیکی و رابط کاربری بازی با طراحی خوبش که بگذریم، گیم پلی بازی هم به اندازه رابط کاربری بازی جذاب و خوب کار شده. شهر کلمات از جمله معدود بازیهایی است که به جای ارائه گیم پلیای مشابه بازیهای بزرگ مسیری جدید را انتخاب کرده و گیم پلیای جدید و خلاقانه را ارائه کرده است.
در شهر کلمات مثل بازیهای معمولی خبری از سوال و تصویر و.. به عنوان پرسش نیست بلکه شما جدولی از حروف را در اختیار دارید و باید با توجه به یک یا چند حروف مشخص شده کلمه صحیح را پیدا کنید. حروفی که مشخص شدهاند عددی در کنار خود دارند که نشان دهنده این است که آن حرف چندمین حرف کلمه جواب است و شما باید با توجه به این حروف کلمه کامل را بسازید.
نکتهای که بازی را سختتر و جذابتر میکند این است که تعداد حروف بازی به درستی مشخص نیست.
پس از اینکه توانستید کلمه را به درستی پیدا کنید با دریافت یک سکه به مرحله بعدی خواهید رفت. همچنین در صورتی که در پیدا کردن کلمه موفق نباشید میتوانید از راهنماهای موجود استفاده کنید و کمک بگیرید.
البته هزینه راهنماییها با میزان درآمد چندان با هم تناسب ندارند. به طور مثال اگر بخواهید بازی به شما کمک کند و یکی از حروف را به شما نمایش دهد باید ده سکه بپردازید و این یعنی میزان سکهای که با پاسخ دادن به ده سوال میتوانید به دست آورید.
شهر کلمات از نظر تعداد مرحله هم بسیار خوب عملکرده و پانصد مرحله دارد. این یعنی یک سرگرمی بلند مدت که تا مدتها میتوانید با آن سرگرم شوید و ماهها مشغول بازی باشید. سطح مراحل هم بسیار مناسب هستند و عنوانی که با آن طرفیم یک بازی سرگرم کننده و کامل است.
توجه داشته باشید که شهر کلمات تنها 10 مگابایت حجم دارد و شما میتوانید با حداقل حجم مدتها سرگرم شوید.
یا با اینترنت، یا هیچی
علاوه بر همه ویژگیهایی که گفته شد توسعه دهنده سعی کرده با ارائه امکاناتی جذابیت بازی را افزایش دهد. یکی از این امکانات وجود جداول مختلف و رتبهبندی کاربران است که تا حدود رقابت آنلاین و بین کاربران را هم به بازی اضافه کرده است.
همچنین شما میتوانید نام کاربری خود را انتخاب کنید و آواتاری از بین آواتارهای موجود که تعدادشان هم کم نیست انتخاب کنید. بزرگترین نکته منفی در مورد بازی نیاز به اینترنت است، شهر کلمات بدون اتصال به اینترنت قابل بازی کردن نیست و دلیل این اتصال اجباری بازی هم به درستی مشخص نیست.
بسیاری از بازیهای مشابه و موفق در این سبک بدون اینترنت هم قابل بازی کردن هستند. این موضوع زمانی بیشتر مورد اهمیت واقع میشود که بدانیم بازیهای کلماتی بیشتر در اوقات خالی بین روز و مسیر کاربردی هستند که شاید کاربر به اینترنت متصل نباشد.
اما اگر مشکلات جزئی بازی را نادیده بگیریم که البته چندان هم به چشم نمیآیند، میتوان شهر کلمات را بازی بسیار جذاب و دوست داشتنی و کاملی دانست که با گیم پلیای خلاقانه میتواند در بازار بازیهای ویدیویی موفق باشد.
اگر علاقه مند به بازیهای کلماتی هستید حتما شهر کلمات را تجربه کنید. این بازی تجربهی نو و خوبی برای شما خواهد بود.
[تماشا کنید] ویدیوشات بازی شهر کلمات