این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و بازیاتو مسئولیتی در قبال محتوای وبسایت معرفی شده ندارد.
آشنایی با تکنیک ها و زبان های برنامه نویسی می تواند شما را با دنیای هیجان انگیزی از مشاغل مختلف آشنا کند. برنامه نویسی در کسب و کارهای مختلف، فارغ از حوزه فعالیت، ساختار و ابعاد آنها، کاربرد دارد. با این حال یکی از پولسازترین حوزه ها که اکثر برنامه نویسان را در دنیا به وجد می آورد، صنعت بازی سازی است.
بازی ها از مجموعه ای از دستورها، کد ها و الگوریتم ها در چارچوب هایی تحت عنوان ماشین های بازی سازی شکل می گیرند. فضای بازی، عملکرد مهره های بازی و قواعد و قوانین آن، در واقع با کمک زبان های برنامه نویسی تعریف می شوند و توسعه دهندگان بازی های کامپیوتری، در واقع برنامه نویسانی هستند که بر زبان های مختلف و موتورهای بازی سازی مسلط اند.
آیا کسب درآمد از دنیای بازی سازی امکان پذیر است؟ ما در این مقاله تلاش می کنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم. در صورت علاقه، در این پلتفرم همچنین می توانید از پکیج های آموزش برنامه نویسی مختلف برای یادگیری زبان های رایج دنیا، مانند پایتون و جاوا اسکریپت نیز استفاده کنید.
زبان برنامه نویسی پایتون
کسب درآمد از دنیای بازی سازی با کمک زبان های برنامه نویسی
دنیای زبان های برنامه نویسی بسیار گسترده است اما تمام زبان های موجود برای بازی سازی ایده آل نیستند. معمولا برای توسعه بازی های کامپیوتری پارامترهای مختلفی مد نظر توسعه دهندگان و طراحان است. به عنوان مثال، زبان های برنامه نویسی باید بتوانند از حجم زیادی از داده ها و ساختارهای پیچیده گرافیکی پشتیبانی کنند و بازی را روان و بدون هیچ گونه تاخیری روی پلتفرم های رایج (مانند ایکس باکس یا پلی استیشن) اجرا کنند. با توجه به این پارامترها، زبان های برنامه نویسی که در ادامه مرور خواهیم کرد، بهترین گزینه برای کسب درآمد از دنیای بازی سازی محسوب می شوند.
زبان برنامه نویسی پایتون
پایتون یک زبان برنامه نویسی شی گراست اما استفاده و اجرای آن بسیار آسان می باشد. با کمک پایتون، برنامه نویسان می توانند در بازه زمانی کوتاه، پروتوتایپ های مختلفی را برای بخش های مختلف بازی خود بسازند. پایتون همچنین کتابخانه ها و چارچوب های بسیار پیشرفته و مناسبی برای توسعه بازی های گرافیکی و پشتیبانی از داده های حجم بالا دارد. کتابخانه PyGame در پایتون به طور خاص برای توسعه بازی ها طراحی شده است. اگر در فکر آموزش پایتون هستید، باید بدانید که این زبان چند کاره نه تنها برای کسب درآمد از دنیای بازی سازی انتخابی ایده آل است، بلکه در حوزه های مختلف مانند مدیریت و تحلیل داده های بزرگ و هوش مصنوعی نیز مورد توجه می باشد.
آیا زبان های برنامه نویسی در دنیای بازیسازی پولساز هستند؟
زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت
افراد مبتدی که در فکر کسب درآمد از دنیای بازی سازی هستند، باید به شکلی جدی روی یادگیری و آموزش جاوا اسکریپت سرمایه گذاری کنند. جاوا اسکریپت زبانی کاربردی است و پیچیدگی زبان هایی مانند C++ را ندارد. اگرچه این زبان با هدف توسعه وب طراحی شده است، اما می تواند برای توسعه بازی های ساده و دو بعدی انتخاب ایده آلی باشد.
زبان برنامه نویسی C++
اگر به برنامه نویسی و کسب درآمد از دنیای بازی سازی به صورت حرفه ای فکر می کنید، یادگیری زبان C++ را باید جدی بگیرید. C++ مهم ترین و برترین زبان برنامه نویسی برای ساخت بازی ها محسوب می شود. این زبان بسیار بهینه است و حافظه کمی را اشغال می کند. توسعه بازی های کامپیوتری با کیفیت بالا با ابعاد متعدد، گرافیک بالا و حجم داده های زیاد با کمک این زبان به راحتی امکان پذیر است. مهم ترین مزیت C++ به عنوان یک زبان برنامه نویسی مخصوص بازی، قابلیت اجرای آن در بسیاری از موتورهای بازی سازی، مانند یونیتی و آنریل می باشد.
کسب درآمد از دنیای بازی سازی با کمک زبان های برنامه نویسی
زبان برنامه نویسی لوئا (Lua)
لوئا یک زبان برنامه نویسی چند پلتفرمی است و هنوز هم با اکثر زبان های پیچیده سازگار است. این زبان را می توان به جرات یکی از ساده ترین و سازگارترین زبان ها برای بازی سازی معرفی کرد. لوئا در بازی هایی با سطوح پیچیدگی مختلف و حتی در پروژه های کوچک تر و مستقل که اشخاص حقیقی اقدام به ساخت بازی می کنند، انتخابی مناسب است. از لوئا برای ساخت وب اپ ها و همچنین پردازش تصویر نیز می توان استفاده کرد.
آشنایی بیشتر با موتورهای بازی سازی
موتور بازی سازی مهم ترین عنصر در ساختار گیم پلی و خلق جلوه های بصری زیباست. موتور در واقع یک چارچوب نرم افزاری است که سایر بخش های بازی روی آن سوار می شوند. اگر بازی را مانند یک نقاشی در نظر بگیریم، موتور بازی چارچوب بوم است. به جای آنکه توسعه دهندگان بازی با استفاده از برنامه نویسی و کد های پیچیده، بخواهند این چارچوب را از اول بسازند، از گزینه های موجود استفاده می کنند. سایر بخش های بازی، مانند گرافیک، صدا و مراحل مختلف آن سپس با کمک برنامه نویسی روی این بوم، مانند اجزای مختلف یک نقاشی، سوار می شوند. مانند زبان های برنامه نویسی، دنیای موتورهای بازی سازی نیز بسیار متنوع است. ما در ادامه برخی از مهم ترین آنها را مرور خواهیم کرد:
- یونیتی: یکی از محبوب ترین موتورهای بازی سازی در دنیا، یونیتی است. سادگی ساختار و شیوه کار با این موتور، سبب شده است تا افراد با هر سطح از تجربه و دانش در زمینه بازی سازی بتوانند به راحتی به آن دسترسی داشته باشند. گواه این امر تعداد کثیری از بازی های ساده و پیشرفته ای است که این روزها بر پایه این موتور طراحی و به دنیا معرفی می شوند. مزیت دیگر یونیتی نسبت به سایر موتورهای بازی سازی نیز رایگان بودن آن است که سبب می شود افراد با هر میزان بودجه و حتی استارتاپ های نوپا در دنیای بازی سازی، به کیفیت و فضایی استاندارد دسترسی پیدا کنند. همچنین به همین دلیل است که از یونیتی در اکثر پروژه های شخصی نیز استفاده می شود. شایان ذکر است که استودیوهای بازی سازی معروف در صورت استفاده از موتور یونیتی، مجبور به پرداخت هزینه خواهند بود. گادو و گیم میکر نیز از جمله سایر موتورهای بازی سازی رایگان هستند.
- آنریل انجین: یکی از محبوب ترین و معروف ترین موتورهای بازی آنریل انجین است. این موتور توسط شرکت بازی اپیک گیمز طراحی شده است و بیشتر با زبان برنامه نویسی C++ سازگار می باشد. آنریل انجین یک موتور بازی قدرتمند است و تا به حال سه نسخه از آن به بازار معرفی شده است. آنریل انجین 3 را می توان یکی از قوی ترین موتورهای حال حاضر در دنیا دانست که برای ساخت اکثر بازی های نسل هفت از آن استفاده می شود.
آشنایی بیشتر با موتورهای بازی سازی
کسب درآمد از دنیای بازی سازی با کمک زبان های برنامه نویسی این روزها به راحتی امکان پذیر است. دانش و تجربه در زبان هایی که به صورت تخصصی برای صنعت بازی سازی طراحی شده اند، مانند C++ و همچنین آشنایی با موتورهای بازی سازی می تواند شما را یک قدم به دنیای هیجان انگیز و پر درآمد بازی سازی نزدیک کند. انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب برای یک پروژه بازی سازی به میزان پیچیدگی محصول نهایی، نوع پلتفرم، نوع موتور بازی سازی و جزئیات بیشمار دیگر بستگی دارد. برای آگاهی بیشتر با امکانات زبان های برنامه نویسی مختلف و اطلاع از شرایط یادگیری آنها، راکت منبعی جامع و کامل است.
این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و بازیاتو مسئولیتی در قبال محتوای وبسایت معرفی شده ندارد.