این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و بازیاتو مسئولیتی در قبال محتوای وبسایت معرفی شده ندارد.


سامسونگ یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند در سطح جهان است و از همان ابتدا کیفیت گوشی‌های ساخته شده توسط این برند با سایر رقبا فاصله بسیار زیادی داشتند.
این کمپانی سیستم‌عامل گوشی‌های خود را تغییر داد تا بتواند در این بازار همچنان پر قدرت باقی بماند. همچنین سامسونگ نقش بسیار مهمی در توسعه اندروید دارد، اما آیا زمان آن رسیده که تاج و تخت پادشاهی را به برند دیگری بسپارد؟
به‌تازگی برخی از افراد از عملکرد گوشی‌های میان‌رده این کمپانی ناراضی هستند و ترجیح می‌دهند به جای خرید این گوشی‌ها به سراغ برندهای چینی بروند. دلیل اصلی این امر کاهش محبوبیت گوشی‌های میان‌رده سامسونگ به دلیل وجود مشکلاتی است که این غول کره جنوبی ایجاد کرده است. بنابراین در این مطلب بررسی می‌کنیم که چرا نباید گو‌شی‌های میان‌رده سامسونگ را بخریم؟

گوشی‌های میان‌رده سامسونگ که اختلاف زیادی را سری پرچم‌دار دارند.

مشکلات رایج گوشی های میان رده سامسونگ

در مقایسه با نیم دهه اول که سامسونگ شروع به تولید گوشی‌های همراه با سیستم‌عامل اندروید کرد، گوشی‌های میان‌رده این شرکت از نظر سرعت، کارایی و نحوه عملکرد پیشرفت زیادی را داشتند. حتی گوشی‌های پرچم‌دار گلکسی در چند سال اول اصلاً راضی‌کننده نبودند، اما مانند گوشی‌های میان‌رده‌اش، پرچم‌داران سامسونگ از لحاظ ساخت، فناوری و سرعت فاصله بسیار زیادی با نسل قبلی دارند.

با این وجود، این شرکت هنوز نتوانسته عملکرد گوشی‌های میان‌رده خود را همانند پرچم‌داران خود خاص  و محبوب کند.  در گوشی‌های میان‌رده این برند هنوز هم شاهد تاخیر و لگ هستیم که انتظار نمی‌رود در گوشی‌های این نسل با این کیفیت ساخت ببینیم. حتی در گوشی‌هایی که قیمت بالایی دارند مانند  گوشی سامسونگ a53  تمامی این مشکلات دیده می‌شوند.

سامسونگ در بازار گوشی‌های هوشمند همیشه تسلط خوبی را داشته است که مدتی است این جایگاه با خطراتی مواجه است. در ادامه مواردی را بررسی می‌کنیم که بیشتر کاربران گوشی‌های میان‌رده سامسونگ از آن ناراضی هستند.

قدیمی بودن رابط کاربری

یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که موجب شده تا کاربران دیگر سراغ میان‌رده‌های سامسونگ نروند، زیبا نبودن رابط کاربری سیستم‌عامل است. با وجود اینکه سایر رقبا از رابط‌های کاربری جدید و زیبا استفاده می‌کنند سامسونگ به همان قدیمی‌ها اکتفا کرده است.

طراحی گوشی

سامسونگ در گوشی‌های سری S خود خلاقیت و نوآوری‌های بسیاری را انجام داده است، اما گوشی‌های میان‌رده مانند A50  یا A70 از این قاعده مستثنی هستند. این سری‌های با وجود ساخت نسخه جدید هر کدام، تفاوتی با نسل قبلی خود ندارند. زمانی که یک گوشی جدید از میان‌رده‌های سامسونگ را در دست می‌گیرید کاملاً مشابه نسخه قدیمی آن به نظر می‌رسد و حس تازگی را به کاربر القا نمی‌کند.

به روز رسانی‌ها

سامسونگ نسبت به به‌روزرسانی‌ها کاملاً بی‌توجه است. تمام توجه این برند روی گوشی‌های پرچم‌دار است و جدیدترین به‌روزرسانی‌ها را برای این گوشی‌ها در نظر می‌گیرد. اگر یک گوشی میان‌رده اندرویدی یا قیمت حدود ۵۰۰ دلار دارید و دچار مشکل شده‌اید، سامسونگ فکر می‌کند که شما از یک گوشی ارزان استفاده می‌کنید پس بهتر است به سراغ خرید یک گوشی پرچم‌دار بروید.

بالا بودن قیمت نسبت به سایر رقبا

تمامی گوشی‌های میان‌رده و پرچم‌دار سامسونگ مشخصات خوبی دارند، اما وقتی به سراغ قیمت خرید آنها می‌روید با مشکلی مواجه می‌شوید. گوشی‌های میان‌رده سامسونگ به‌هیچ‌وجه نمی‌توانند با دستگاه‌های دیگر در رده قیمتی مشابه رقابت کنند.

 با ۵۰۰ دلار می‌توانید یک گوشی نسبتاً عالی با مقدار رم مناسب، پردازنده سریع و باتری حجیم را تهیه کنید. اما برای خرید گوشی سامسونگ این هزینه بی‌فایده است و شما حتی نزدیک به میان‌رده‌های این برند نمی‌شوید.

وجود برنامه‌های از پیش نصب شده

این مشکل در بسیاری از برندها مشاهده می‌شود اما تعداد این برنامه‌ها در گوشی‌های سامسونگ خیلی بیشتر است. بسیاری از این برنامه‌ها بی‌فایده هستند و هیچ گزینه‌ای برای حذف تمامی این برنامه‌ها وجود ندارد. فقط می‌توانید برخی از این برنامه‌ها را غیرفعال کنید تا هم حافظه کمتری را اشغال کنند و هم سرعت دستگاه شما بیشتر می‌شود.

سخت افزار

سامسونگ در بهینه‌سازی گوشی‌هایی که از تراشه اگزینوس استفاده می‌کنند شکست خورده است. برای مثال، اگزینوس ۱۳۸۰ گوشی گلکسی A54 روی کاغذ بسیار قدرتمند به نظر می‌رسد، اما گوشی گلکسی A32 که قیمت خیلی پایین‌تری دارد و از تراشه مدیاتک استفاده می‌کند، عملکرد بهتری را ارائه می‌دهد. سامسونگ حتی نمی‌تواند عملکرد ثابتی را در گوشی‌هایی که از یک برند پشتیبانی می‌کنند ارائه دهد.

مشکل گوشی‌های میان رده سامسونگ چگونه حل می‌شود؟

بررسی پردازنده گوشی گلکسی A33 و A53 سامسونگ

بررسی پردازنده گوشی گلکسی A33  و A53 سامسونگ

گوشی‌های میان‌رده سامسونگ همان‌طور که بررسی کردیم اصلاً عملکرد خوبی ندارند. این چیزی است که سال گذشته در گوشی‌های گلکسی A33 و گلکسی A53 دیدیم. هر دو این گوشی‌ها از تراشه اگزینوس ۱۲۸۰ بهره می‌برند اما A33 عملکرد بهینه‌تری را از خود نشان می‌دهد.

پس از چند به‌روزرسانی گلکسی A53  در نهایت به سطحی که در روز اول از آن انتظار داشتیم رسید و پس از آن گلکسی A52، گلکسی A52 5G و گلکسی A52s، و گلکسی A54 نیز توانستند به سطح راضی کننده‌ای برسند.

در حقیقت برای آنکه گوشی‌های میان‌رده سامسونگ باز هم بتوانند محبوبیت سابق خود را به دست آورند، این کمپانی برای اجرای هرچه بهتر برنامه‌ها باید از به‌روزرسانی‌های مختلف استفاده کند.

وقت آن رسیده است که سامسونگ تغییراتی را در این سری از گوشی‌های خود اعمال کند تا همچنان بتواند در میدان باقی بماند. این برند نشان داده است که می‌تواند نرم‌افزار و سیستم‌عامل را به‌خوبی گوشی گلکسی S23 بهینه کند. به همین جهت امیدواریم بتواند با بهینه‌سازی گوشی‌های میان‌رده خود در آینده‌ای نزدیک، طرف‌داران خود را نگه دارد.  

جمع بندی نهایی

در این مطلب ۶ تا از مهم‌ترین مواردی که باعث می‌شود سراغ گوشی‌های سامسونگ نرویم را بررسی کردیم. جای هیچ‌گونه تردیدی نیست که گوشی‌های پرچم‌دار این برند از نظر پردازنده، دوربین، باتری و نمایشگر در سطح خیلی بالایی قرار دارند و به‌راحتی کاربر را در طول روز همراهی می‌کنند.

اما از طرفی، به نظر می‌رسد سامسونگ در گوشی‌های میان‌رده کمی کوتاهی کرده و از فناوری و تکنولوژی‌های راضی‌کننده‌ای در این اسمارت‌فون‌ها استفاده نکرده است.

بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند به‌جای خرید گوشی‌های چینی نظیر شیائومی و هوآوی، از برند معتبر و خوش سلیقه‌ای مانند سامسونگ استفاده کنند. این برند توانسته در بازار ایران جای خود را پیدا کند و با سابقه درخشانی که از خود نشان داده است توانسته سلطه دار گوشی‌های هوشمند باشد. به همین جهت طرف‌داران این برند جنجالی، انتظار دارند گوشی‌های برند سامسونگ مانند پرچم‌داران حرف اول را در این مارکت بزنند.


این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و بازیاتو مسئولیتی در قبال محتوای وبسایت معرفی شده ندارد.