این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و بازیاتو مسئولیتی در قبال محتوای وبسایت معرفی شده ندارد.


راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از مهم‌ترین مسائلی است که کارآفرینان و صاحبان کسب و کار در حال و اوضاع کنونی بازار به آن توجه دارند. بازار کشورهای مختلف جهان از جمله ایران به این باور رسیده است که کسب و کار اینترنتی لازمه رشد و پیشرفت است و هر کسی که بخواهد درآمد دلخواه و رویایی خودش را کسب کند و مشتریانی از سراسر جهان داشته باشد، هیچ چاره و راهکاری جز راه اندازی کسب و کار اینترنتی ندارد.

یکی از بهترین روش‌هایی که برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد، راه اندازی فروشگاه اینترنتی است. در این مقاله ابتدا توضیح خواهیم داد که چگونه می‌توانیم بهترین محصول را برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنیم.  همچنین روش‌های گوناگونی برای ساختن یک فروشگاه آنلاین عالی وجود دارد که در ادامه به این روش‌ها هم خواهیم پرداخت و در نهایت بهترین و آسان‌ترین روش ممکن را معرفی خواهیم کرد. در صورتی که تمایل دارید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید و یک درآمد بی‌نظیر برای خودتان رقم بزنید، تا پایان این مقاله با ما همراه شوید.

انتخاب بهترین محصول ممکن برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از بهترین روش‌هایی است که از طریق آن می‌توانید یک درآمد عالی برای خودتان رقم بزنید. اصلی‌ترین مسئله برای راه اندازی چنین کسب و کاری این است که محصول مورد نظر خود برای فروش را انتخاب کنید.

اولین کاری که باید در این زمینه انجام دهید، این است که لیستی از محصولات مورد علاقه خودتان را بنویسید. وقتی لیست کامل شد، محصولات خود را با معیارهایی که در ادامه بیان می‌شود، مقایسه کنید. هر محصولی که با معیارهای زیر سازگاری دارد برای فروش اینترنتی مناسب است و هر محصولی که چنین خصوصیتی ندارد، مناسب نیست. در ادامه به معیارهای اصلی برای انتخاب محصول مناسب برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی اشاره شده است:

1. شرایط تأمین و نگهداری را مد نظر قرار دهید

فرض کنید که می‌خواهید یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید ولی در ابتدای کار سرمایه زیادی ندارید. اگر محصولی انتخاب کنید که تأمین اولیه آن هزینه زیادی داشته باشد، مسلماً با مشکل روبرو می‌شوید و نمی‌توانید برای سایر بخش‌های کسب و کار خود هزینه کنید.

از طرفی اگر محصولی بخرید که نگهداری آن مشکل باشد یا نیاز به انبار داشته باشد، مجبور خواهید شد که هزینه زیادی بابت انبارداری بپردازید و این کار هم به شما فشار می‌آورد. بنابراین باید محصولی را در ابتدای کار انتخاب کنید که تأمین و نگهداری آن هزینه زیادی روی دوش شما نگذارد.

2. باید محصولی انتخاب کنید که سود خوبی برای شما داشته باشد

یکی از نکات مهمی که قبل از راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای انتخاب بهترین محصول باید به آن فکر کنید، این است که محصول شما باید سود خوبی برای شما رقم بزند تا بتوانید از این سود استفاده و به رشد و پیشرفت کسب وکار خودتان کمک کنید.

وقتی می‌خواهید محصول را انتخاب کنید بررسی کنید و ببینید که آیا به تأمین کنندگان عمده و اصلی این محصول دسترسی دارید؟ آیا می‌توانید این محصول را با قیمت پایین خریداری کنید و با قیمت مناسب‌تر نسبت به سایر رقبا در اختیار مشتریان خود قرار دهید؟

از طرفی اگر محصول خود را با قیمت پایین خریداری کنید می‌توانید هر موقع که خواستید قیمت‌های خودتان را تغییر دهید و به مناسبت‌های مختلف به مشتریان تخفیف بدهید و با این کار آن‌ها را جلب و جذب کنید. در فضای فروش اینترنتی، یکی از کلیدهای اصلی برای موفقیت این است که محصول خود را با قیمت مناسب در اختیار مشتریان قرار دهید.

3. حتماً باید به محصول خود علاقه داشته باشید

وقتی می‌خواهید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید و کالای مورد نظر خود را به فروش برسانید، باید یک نکته را خیلی جدی بگیرید. آن نکته این است که باید به محصول خودتان علاقمند باشید. اگر علاقه وجود داشته باشد، این فروشگاه برای شما به بهترین تفریح تبدیل می‌شوید و عاشق این خواهید شد که به مشتریان خود مشاوره بدهید و آن را به سمت انتخاب بهترین محصول راهنمایی کنید.

اگر محصول مورد علاقه شما باشد، مدام در پی کسب اطلاعات جدید در مورد آن محصول خواهید بود و همین تحقیق و پژوهش شما را به یک رهبر و مرجع مهم در کسب و کارتان تبدیل می‌کند و خیلی زود نظر مشتریان به سمت شما جلب و جذب خواهد شد. بنابراین قبل از راه اندازی فروشگاه اینترنتی از خودتان سوال کنید که آیا واقعاً به محصولی که می‌فروشید، علاقه دارید؟

4. محصولی را انتخاب کنید که شناخت کافی در مورد آن داشته باشید

همان‌طور که بیان کردیم باید محصولی را انتخاب کنید که مورد علاقه شما باشد و این علاقه باعث می‌شود که مدام در مورد محصول خود تحقیق کنید و اطلاعات و شناخت شما راجع به آن محصول بیشتر شود.

نکته دیگری که باید بدانید این است که گاهی به یک محصول علاقه خاصی ندارید ولی اطلاعات شما در مورد آن محصول به قدری زیاد است که در حوزه آن محصول، یک متخصص محسوب می‌شوید. اگر اطلاعات شما از یک محصول بالا باشد شما به یک مرجع در زمینه آن محصول تبدیل می‌شوید و همین مرجع بودن باعث افزایش چشمگیر فروش شما می‌شود و می‌توانید پاسخگوی مسائل و مشکلات مشتریان خود باشید.

5. موقع انتخاب محصول، نیاز مشتریان را در نظر بگیرید

یکی از مسائل مهمی که پیش از این به عنوان یکی از عوامل مهم برای انتخاب محصول مطرح کردیم، حاشیه سود است. باید محصولی انتخاب کنیم که از طریق آن سود خوبی کسب کنیم. حال سود خوب از دو راه به دست می‌آید:

  1. باید محصولی انتخاب کنیم که هر چند مشتری در تمام عمر یک بار به آن نیاز داشته باشد ولی ما آن محصول را با قیمتی تأمین کنیم و به او بفروشیم که بتوانیم سود خوبی کسب کنیم.
  2. باید محصولی انتخاب کنیم که مشتریان هر روز، هر هفته، هر ماه و هر سال به آن احتیاج داشته باشد. سود چنین محصولاتی کم است ولی چون میزان خرید آن‌ها بالا است، سود بسیار خوبی از آن‌ها حاصل می‌شود.

هنگام انتخاب محصول تا حدی که امکان دارد، محصولی را انتخاب کنید که مشتریان به آن نیاز داشته باشند. اگر دست روی نیاز مشتری بگذارید بدون شک موفق خواهید شد و می‌توانید سود بسیار خوبی کسب و خدمات زیادی به مشتریان خود ارائه کنید.

6. محصولی انتخاب کنید که بسته‌بندی و ارسال آن دردسر نداشته باشد

یکی از مسائلی که در راه اندازی فروشگاه اینترنتی باید به آن توجه داشته باشید این است که محصول شما باید به گونه‌ای باشد که بسته‌بندی و ارسال آن برای مشتری دردسری برای شما نداشته باشد. به مثال‌های زیر توجه کنید:

  1. برخی از محصولات شکننده هستند و با کوچک‌ترین ضربه می‌شکنند. در مورد چنین محصولاتی ممکن است با مشتری و باربری به مشکل بخورید.
  2. برخی از محصولات وزن بالایی دارند و پست آن‌ها را نمی‌پذیرد. در چنین مواقعی هم ممکن است لازم باشد از راهکارهای دشوار  و پیچیده برای ارسال محصول استفاده کنید.
  3. برخی از مواقع ابعاد محصول به قدری بزرگ است که پست از پذیرش و ارسال آن سرباز می‌زند و مجبور می‌شوید که از روش دیگری برای ارسال استفاده کنید.

از طرفی در مورد چنین محصولاتی، مشتری ترجیح می‌دهد از شهر یا محل زندگی خودش خرید کند. بنابراین محصولی انتخاب کنید که بسته‌بندی و ارسال آن از طریق پست با هیچ نگرانی و مشکلی همراه نباشد.

7. مردم محصولی که شما دارید را می‌خرند؟

فرض کنید که محصول شما جزء محصولاتی است که خیلی زود خراب می‌شود (به عنوان مثال شیرینی). آیا مردم برای خرید شیرینی حاضر می‌شوند از یک فروشگاه اینترنتی در یکی از شهرهای دیگر کشور خرید کنند یا اینکه در سر هر کوچه در هر شهری یک شیرینی فروشی هست و مردم برای خرید شیرینی به هیچ عنوان اینترنتی خرید نمی‌کنند؟

بنابراین باید محصولی عرضه کنید که مردم برای خرید آن حاضر باشند اینترنتی خرید کنند. در صورتی که کلی شیرینی تأمین کنید و کسی از شما نخرد، شاید مجبور می‌شوید که آن‌ها را برگردانید یا همه شیریمی‌ها را خودتان میل کنید!

8. یک گوشه از بازار را از آن خودتان کنید

یکی از گام‌های بسیار مهم برای انتخاب محصول این است که هنگام راه اندازی فروشگاه اینترنتی نباید تعداد زیادی محصول را در فروشگاه خود قرار دهید. باید تمرکز خود را روی یک گوشه از بازار بگذارید و سپس وقتی آن گوشه از بازار را تصاحب کردید زمان آن است که بازار خودتان را توسعه دهید و محصولات دیگری را اضافه کنید.

تا به اینجای مقاله تلاش کردیم روش انتخاب محصول مناسب برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی را بیان کنیم. در بخش بعدی تصمیم داریم روش‌های مختلفی که برای راه اندازی فروشگاه آنلاین و اینترنتی وجود دارد را بیان کنیم.

3 روش گوناگون برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی سه روش گوناگون وجود دارد که هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایب خاص خودش را دارد. در ادامه این سه روش را توضیح داده‌ایم:

1. استفاده از سیستم مدیریت محتوای اختصاصی

یکی از روش‌هایی که برای ایجاد فروشگاه اینترنتی وجود دارد، استفاده از سیستم مدیریت محتوا یا CMS اختصاصی است. در این روش شما باید هزینه زیادی بکنید و چند برنامه‌نویس را استخدام کنید. این چند برنامه نویس از صفر تا صد فروشگاه را برای شما کدنویسی و راه اندازی می‌کنند. وقتی فروشگاه راه اندازی شد، شما باید حداقل با یک برنامه‌نویس در ارتباط باشید تا تغییرات مورد نظر شما را در سایتتان اعمال کند.

مشکلی که این روش دارد این است که هزینه بسیار بالایی به شما تحمیل می‌کند این در حالی است که با یک دهم این هزینه هم می‌توانید فروشگاه اینترنتی خودتان را راه بیندازید.

2. استفاده از فروشگاه‌سازهای آنلاین

یکی از ساده‌ترین روش‌هایی که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی وجود دارد، استفاده از فروشگاه‌سازهای آنلاین است. مزیتی که این فروشگاه‌ها دارد این است که با خرید اشتراک می‌توانید یک فروشگاه ایجاد کنید ولی مشکل این روش، عدم امکان شخصی‌سازی آن‌ها است.

در صورتی که بخواهید فروشگاه خود را شخصی‌سازی کنید، این امکان برای شما وجود دارد ولی باید از یک برنامه‌نویس متخصص کمک بگیرید. البته برای این کار هم احتمالاً مجبور می‌شوید که متحمل هزینه زیادی شوید.

3. راه اندازی فروشگاه اینترنتی به کمک ووکامرس

ووکامرس یا Woocommerce نامی است که وردپرس برای فروشگاه‌ساز خود انتخاب کرده است. این روش بهترین روشی است که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی وجود دارد؛ چون از یک طرف کار با آن خیلی آسان است و از سوی دیگر هزینه‌ای که برای شما دارد، تقریباً یک دهم روش‌های دیگر است.

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی از این روش باید ابتدا سایت خود را از طریق سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه اندازی کنید و سپس این سایت را از طریق افزونه یا پلاگین ووکامرس به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید.

اکنون که روش‌های مختلف برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی بیان شد زمان آن رسیده است که مزایای ووکامرس را نسبت به سایر روش‌ها، بهتر و دقیق‌تر بررسی کنید.

مزایای ووکامرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

ووکامرس یکی از بهترین روش‌هایی است که برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین وجود دارد.  این فروشگاه‌ساز آنلاین و رایگان مزایای زیادی دارد که آن را از سایر فروشگاه‌سازها متمایز می‌کند. در ادامه به نقاط عطف این پلاگین وردپرس خواهیم پرداخت:

1. طرفداران ووکامرس خیلی زیاد است

وقتی می‌بینیم که اکثریت قریب به اتفاق کاربران به ووکامرس علاقه دارند قطعاً استفاده از آن برای ما هم جذاب می‌‎شود. بسیاری از متخصصان استفاده از این فروشگاه‌ساز را پیشنهاد می‌کنند و برای پیشنهاد خودشان هم دلایل زیادی مطرح می‌کنند.

2. شخصی‌سازی آسان

دومین دلیل برتری ووکامرس نسبت به سایر فروشگاه‌سازهای آنلاین، امکان شخصی‌سازی آسان است. وردپرس هزاران هزار افزونه دارد که با چند کلیک ساده می‌توانید این افزونه‌ها را روی سایت خود نصب و فروشگاه خود را شخصی‌سازی کنید.

3. ووکامرس رایگان است

سومین دلیل برتری ووکامرس نسبت به سایر فروشگاه‌سازها این است که برای نصب و اعمال تغییرات در ووکامرس نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای نیست ولی اگر بخواهید سایر فروشگاه‌سازها را تغییر دهید و شخصی‌سازی کنید یا از آن‌ها اشتراکی بخرید، لازم است هزینه بپردازید.

4. امنیت عالی

ووکامرس هر روز به‌روزرسانی می‌شود و به همین خاطر حتی احتمال به خطر افتادن امنیت آن وجود ندارد. این فروشگاه‌ساز دارای ابزارهای امنیتی بسیار قدرتمند و مطمئنی است. این در حالی است که هیچ‌یک از فروئشگاه‌سازهای دیگر تا این حد امنیت ندارند.

5. بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو

یکی دیگر از مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی به کمک ووکامرس، این است که ووکامرس سازگاری بسیار خوبی با موتورهای جستجو دارد. در حال حاضر تمام سیستم‌های مدیریت محتوا تلاش می‌کنند که خودشان را با الگوریتم‌های موتور جستجوی گوگل سازگار کنند و در این میان هیچ‌کدام از این CMSها به اندازه وردپرس موفق نبوده است.

در صورتی که تمایل دارید اطلاعات بیشتری در مورد ووکامرس، مزایا و شیوه افزایش فروش در فروشگاه اینترنتی کسب کنید کافی است به صفحه ی راه اندازی فروشگاه اینترنتی در همیار آکادمی مراجعه کنید.

گام به گام به سوی راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در این بخش  از مقاله تصمیم داریم گام به گام روش راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را بیان کنیم:

1. خرید هاست و دامنه

اولین کاری که باید انجام دهیم این است که یک هاست و دامنه برای فروشگاه اینترنتی خود خریداری کنیم. سعی کنید از مشاوران و متخصصان کمک بگیرید تا به شما بگویند به چه هاستی نیاز دارید. سعی کنید نام دامنه را بر اساس نام برند خود انتخاب نمایید.

2. راه اندازی وردپرس روی هاستی و دامنه

دومین گام برای طراحی سایت این است که سیستم مدیریت محتوای وردپرس را روی هاست و دامنه خودتان راه اندازی کنید. این کار نیاز به طی یک سری مراحل ساده دارد که تمام این مطالب و موضوعات در دوره طراحی سایت وردپرس به آن پرداخته شده است.

دوره طراحی سایت همیار آکادمی

مجموعه همیار آکادمی دوره ارزشمندی تحت عنوان دوره 0 تا 100 آموزش طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی دارد که در آن به معنای حقیقی کلمه تمام مسائل مربوط به طراحی سایت مطرح می‌شود و در پایان دوره هیچ سوالی برای شما باقی نمی‌ماند.

جالب است بدانید که این دوره، پروژه محور است؛ به این معنا که فقط یک سری مفاهیم به صورت تئوری یا با مثال‌های محدود زده نمی‌شود. در این دوره به صورت عملی دو سایت طراحی خواهید کرد که یکی از این سایت‌ها فروشگاهی و دیگری غیرفروشگاهی (املاک) است.

در این دوره می‌توانید یاد بگیرید که چگونه سایت اختصاصی خود را طراحی کنید. ابتدا طرح سایت خود را با استفاده از فتوشاپ طراحی می‌کنید، سپس این طرح را با استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی به یک قالب وردپرس تبدیل می‌کنید و به همین خاطر است که این قالب مختص شما خواهد بود.

با شرکت در این دوره هم می‌توانید سایت و فروشگاه اینترنتی خودتان را راه بیندازید و هم این امکان برای شما به وجود می‌آید که به عنوان یک طراح سایت حرفه‌ای و کاردان با مجموعه‌ها و افراد مختلف همکاری کنید.

در صورتی که تمایل دارید اطلاعات بیشتری در مورد این دوره ارزشمند کسب کنید، کافی است به آموزش طراحی سایت مراجعه کنید.

3. پلاگین یا افزونه وردپرس را نصب کنید

سومین گام برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی در وردپرس این است که پلاگین یا افزونه ووکامرس که همان فروشگاه‌ساز رایگان است را روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس خود راه اندازی کنید. این مرحله هم واقعاً پیچیده نیست و نیاز به کمی زمان دارد. البته در صورتی که در دوره طراحی سایت شرکت کرده باشید این کار برای شما مثل آب خوردن آسان خواهد بود.

4. نصب قالب سایت که بر اساس دلخواه شما انتخاب می‌شود

در این مرحله هم باید قالب یا طرح سایت را انتخاب و نصب کنید. این مرحله هم چندان زمان‌گیر نیست و مثل مراحل قبلی نیاز به آموزش دارد. البته برای یادگیری این مرحله می‌توانید از آموزش‌های موجود در فضای وب هم استفاده کنید. کسانی که در دوره طراحی سایت همیار آکادمی شرکت کرده باشند این کار را به ساده‌ترین و سریع‌ترین شکل ممکن انجام می‌دهند.

دوره کار با ووکامرس همیار آکادمی

دوره آموزشی ووکامرس همیار آکادمی یکی از دوره‌های بسیار عالی و درجه یک این مجموعه است که توسط آقای محمدعلی صالحیان تدریس می‌‎شود. مدرس محترم این دوره سالیان متمادی در زمینه طراحی سایت، راه اندازی فروشگاه اینترنتی ، دیجیتال مارکتینگ و وبمستری فعالیت کرده است و با تمام مسائل مربوط به ووکامرس آشنایی کامل دارد.

در این دوره ابتدا نصب ووکامرس را یاد می‌گیرید و پس از آن می‌توانید خیلی سریع این فروشگاه‌ساز را روی سیستم مدیریت محتوای خود نصب و راه اندازی کنید. در جلسه بعدی نصب قالب ووکامرس تدریس می‌شود و به شما آموزش داده می‌شود که چه قالب‌هایی مناسب است.

در جلسه بعدی یاد می‌گیرید که وارد پنل مدیریت شوید و تنظیمات اصلی ووکامرس را در آن انجام دهید. در گام بعدی به شما آموزش می‌دهیم که چگونه درگاه بانکی را به ووکامرس خود اضافه کنید.

در ادامه این دوره هم اطلاعات کاملی در مورد ووکامرس یاد می‌گیرد و می‌توانید محصول مورد نظر خود را با استفاده از این فروشگاه‌ساز ایجاد کنید و سپس به فروش برسانید. حتی یاد می‌گیرید که چگونه به مخاطب خود کوپن تخفیف بدهید و او را تشویق به خرید کنید.

در این دوره تمام مسائل مربوط به حمل و نقل کالا هم به شما آموزش داده می‌شود تا بتوانید تنظیمات مربوط به حمل و نقل را به آسان‌ترین شکل ممکن انجام دهید. در صورتی که تمایل دارید در این دوره 14 جلسه‌ای شرکت و از مفاهیم ارزشمند آن استفاده کنید به آموزش کار با ووکامرس مراجعه کنید.

با همیار آکادمی، بهترین فروشگاه اینترنتی را راه اندازی کنید

همیار آکادمی یکی از خاص‌ترین و منحصر به فردترین مجموعه‌هایی است که در زمینه راه اندازی کسب و کار اینترنتی فعالیت می‌کند. این مجموعه در پی افزایش دانش و تجربه کاربران خود در زمینه ایجاد یک کسب و کار اینترنتی پردرآمد است. از آن‌‎جا که راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از بهترین روش‌ها برای رسیدن به درآمد اینترنتی است، همیار آکادمی دوره‌های بی‌نظیری در این زمینه راه اندازی کرده است که با شرکت در آن‌ها به تمام سوالات شما در حوزه فروشگاه اینترنتی پاسخ داده می‌شود.

در صورتی که تمایل دارید اطلاعات بیشتر و کامل‌تری در مورد همیار آکادمی و خدماتی که ارائه می‌دهد کسب کنید، کافی است به وب‌سایت همیار آکادمی مراجعه کنید. این وب‌سایت مقالات بی‌نظیری دارد که می‌توانید مطالعه کنید و کسب و کار خود را رشد و پیشرفت دهید.


این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و بازیاتو مسئولیتی در قبال محتوای وبسایت معرفی شده ندارد.