یکی دیگر از موتورهای بازی سازی مشهور و برتر، موتور بازی سازی گیم میکر استدیو می باشد که با زبان برنامه نویسی دلفی توسط مارک اورمارس ارائه شده است. این موتور بازی سازی که برای بازی سازی تحت سیستم عامل های مک و ویندوز طراحی شده نیز برای جوانان با استعداد ایرانی که علاقه مند به حوزه ساخت بازی هستند یا وارد این صنعت شده اند، می تواند کاربردی باشد. در حال حاضر این موتور بازی سازی توسط شرکت یویو گیمز (YoYo Games) توسعه داده می شود.
ویژگی اصلی این موتور بازی سازی، سادگی کار با آن است که کار بازی سازی را بسیار ساده کرده و برای افراد بیشتری امکان ساخت بازی را فراهم می کند. در حقیقت هدف از ساخت و طراحی موتور بازی سازی گیم میکر استدیو، این بود که به کاربردان امکان دهد بتوانند بازی های خود را بدون یادگیری کامل زبان های برنامه نویسی مانند سی پلاس پلاس یا جاوا طراحی نمایند. موتور بازی سازی GameMaker Studio از امکان و مکانیزم Drag and Drop بهره می برد و به کاربران امکان می دهد با آیکن های ساخته شده، بازی خود را شبیه سازی کرده و بسازند.
اما برای افرادی که حرفه ای تر هستند و قصد دارند با توجه به سواد و استعداد برنامه نویسی خود بازی هایی حرفه ای تر بسازند، گیم میکر، زبان برنامه نویسی خود یا همان gml را دارد. این زبان در حقیقت زبان کد نویسی در گیم میکر است که ترکیب زبان های جاوا، سی پلاس پلاس و سی است. این زبان برنامه نویسی شیء گرا بوده و آرام تر از زبان های برنامه نویسی مانند دلفی و سی پلاس پلاس است. با کمک این امکانات گیم میکر می توان بازی هایی در سبک های مختلف مانند تیر اندازی اول شخص، سوم شخص، بازی های آنلاین و شبیه سازی را ساخت.
آخرین نسخه موتور بازی سازی گیم میکر برای ویندوز در سال 2011 و برای مک در سال 2010 عرضه شد و امکان طراحی های سه بعدی را به خوبی در آن مهیا کرده است.
در پایان لازم می دانیم باز هم خدمت جوانان عزیز کشورمان که به ساخت بازی علاقه مند هستند یادآوری کنیم تردید را کنار گذاشته و با یادگیری کار با موتورهای بازی سازی شروع به طراحی کنند. اما در این راه نیز باید به بازار توجه داشته باشند. امروزه به علت گسترش استفاده از گوشی های هوشمند، سرمایه گذاری و صرف وقت در طراحی بازی اندروید و آی او اس و به طور کلی ساخت بازی برای موبایل به صرفه تر است. زیرا مشتری بسیار بیشتر و فراگیرتری دارد. بازی های موبایل بازاری چندین میلیون دلاری را در دنیا به خود اختصاص داده اند و ساخت بازی موبایل می تواند در زمینه اشتغال زایی در کشور نیز بسیار کاربردی باشد.
گیم میکر استودیو ۲ که عکسشو گذاشتید با زبان دلفی نیست با سی شارپ نوشته شده با تچکر
سلام
ممنون که اطلاع دادید
در حال حاضر گیم میکر استودیو با چه زبان هایی میشه برنامه نویسی کرد داخلش؟
جی ام ال
من میخواهم یک گیم بسازم
سلام پیشنهاد میکنم این پست آموزش ساخت بازی را در لینک زیر بخونید
https://baziato.com/create-mobile-game
با سلام، گیممیکر استادیو یک موتور چند سکویی هست (رجوع شود به ویکیپدیا). و از زبان برنامه نویسی مفسری GML استفاده میکنه.
هم چنین برای برخی پلتفرم های اختصاصی مثل ویندوز:
C++ DLL امکان پذیره و …
خیلی عالی
ممنون از توضیحتون
با سلام با استفاده از یونیتی میشه یک بازی ساخت و هم خروجی برای اندروید گرفت هم خروجی برای ios
سلام
بله
سلام این موتور بازی سازی رایگانه؟
سلام، نه کاملا
گودوت، تنها موتور بازی سازی کاملا رایگان به حساب میآید.
سلام ببخشید این نرم افزار برای کسانی که مبتدی هستند خوب هست یا خیر؟؟
سلام وقت بخیر نرم افزار گیم میکر برای کسایی که به بازیسازی علاقمند هستند و در ابتدای راه میخوان یک موتور انتخاب کنن.گزینه مناسبی هست
سلام من ۱۳ سالمه و انگلیسی هم زیاد بلد نیستم من میخواهم بازی ماجراجویی دو بعدی بسازم کیفتش تقریبا در حد۴۱۱۴۸ باشه با گیم میکر میشه ساخت یا باید با یونیتی بسازم یا باید بیخیال بازی سازی شم تا بزرگتر بشم
سلام راه سختی در پیش دارید
بازی ۴۱۱۴۸ کیفیت خیلی بالایی داره و علاوه بر دانش فنی شما باید توانایی طراحی هنری خوبی هم داشته باشید
با گیم میکر هم میتونید کار کنید اما این که خروجی چقدر شبیه به ۴۱۱۴۸ بشه اصلا مشخص نیست
آها ممنون میشه بگید گیم میکر استودیو( همین که عکسش بالا هست) رو چجوریو از چه سایتی دانلود کنم
سلام وقت بخیر، توی گوگل Game maker رو سرچ کنید میتونید از سایت اصلیشون دانلود.
ممنون با همین گیم میکر کار میکنم فقط میشه بگید گیم میکر استودیو(همین که عکسش بالا هست) رو چجوری و از چه سایتی دانلود کنم (ویندوز۷و۳۲بیتی) منون میشم این رو هم بگید.
سلام وقتتون بخیر، از سافت ۹۸ و یا سایت رسمی گیم میکر میتونید دانلود کنید