این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و بازیاتو مسئولیتی در قبال محتوای وبسایت معرفی شده ندارد.
اگرچه امروزه هر شکلی از انواع انیمیشن را میتوان موشن گرافیک نامید، اما موشن گرافیک درواقع یک اصطلاح تجاری در ساخت جلوههای برنامههای ویدیویی، فیلمها، برنامههایتلویزیونیو … است. امروزه آموزش موشن گرافیک درواقع راهی استثنایی برای برقراری ارتباط با بیننده و جانبخشی به محتوا است. موشن گرافیک علاوه بر اثربخشی توسط فیلمها میتواند باتاثیرگذاری توسط موسیقی و صدا نیز اطلاعاتی را بهمنظور تبلیغات، برقراری ارتباط و … با کاربران به اشتراک بگذارد. اگر میخواهید بدانید موشنگرافیک چیست؟ و در مورد آموزش موشنگرافیک اطلاعات تازه ای به دست آورید، توصیه میکنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
موشنگرافیک چیست؟
موشن گرافیک درواقع قطعههایی از انیمیشن یا فیلمهای دیجیتالی است که حرکت یا چرخش را ایجاد میکند. از موشنگرافیکها معمولاً برای استفاده در پروژههای چند رسانهای با صدا استفاده میشود. امروزه موشنگرافیکها از طریق فناوری رسانههای الکترونیکی یا فناوری دستی نمایش داده میشوند.
اگر بخواهیم در گذر تاریخ بگوییم که موشنگرافیک چیست؟ درواقع تاریخ نشان میدهد، اولین موشنگرافیک در اوایل دهه 1800 میلادی در کشور مکزیک تولید شد؛ اما از آنجایی که تعریفی از این دستاورد وجود نداشت، تا زمانی که از این هنر در ساخت تیتراژ یک فیلم تاریخی استفاده شد، از پیشرفت بازماند. پس از اکران این فیلم و تحت تأثیر قرارگرفتن مخاطبان، آموزش موشنگرافیک طرفداران زیادی پیدا کرد.
اگر به تاریخ موشن گرافیک دقت کنیم، متوجه خواهیم شد که این علم ارتباط تنگاتنگی با تاریخچه پیشرفت کامپیوتر دارد، زیرا تحولات جدید کامپیوتر درواقع راهی برای فعالیت گسترده موشنگرافیک و آموزشموشنگرافیک بود. بهطورکلی موشنگرافیک یا حرکت گرافیکی دنیایی فراتر از روشهای فیلمبرداری قاب به قاب و انیمیشن دارد.
تفاوت موشنگرافیک و انیمیشن
از آنجایی که عدهای هنوز نمیدانند موشنگرافیک چیست؟ و یا اشخاصی هنوز موشنگرافی را همان انیمیشن میدانند، لذا وظیفه خود دانستیم برای اشخاصی که علاقهمند به آموزشموشنگرافیک هستند، جدولی را تحت عنوان تفاوت های موشن گرافیک و انیمیشن بیاوریم.
ردیف | عنوان | موشنگرافی | انیمیشن |
1 | شخصیتمحور | نیست | هست |
2 | برمحورداستان سرایی | نیست | هست |
3 | ویدیوی تبلیغاتی | دارد | میتواند داشته باشد. |
4 | تولید کنندهی آرم و لوگو | هست | نیست. |
انواع موشن گرافیک
در روزگاری که مردم بیشتر وقت خود را صرف دیدن ویدئو میکنند، پس ساختن یک ویدئو بهمنظور بررسی آیتمهای مختلف محصول و یا فروش محصول میتواند بسیار مؤثر باشد، در این با خواندن انواع موشنگرافیک متوجه ضرورت آموزش موشنگرافیک خواهید شد.
وقتی نوبت به ساخت موشنگرافی برای برند تجاری، محصولات، خدمات، پیام و … میرسد، باید از یک سری سؤالات اساسی شروع کرد، درواقع شما به چه نوع ویدیویی احتیاج دارید؟ چه ویدیویی باید بسازید تا فروش بیشتری داشته باشید؟ چگونه ویدیویی بسازید که برند تجاری و نام تجاری شرکت شما چشمگیرتر باشد؟ اینها بخشی از سؤالات اساسی هستند که باید قبل از ساخت موشنگرافی بازاریابی محصول یا بازاریابی بازی از خود بپرسید.
به بیان ساده در انواع موشنگرافیک شخص باید از انواع روشهای گرافیکی برای توضیح محصول استفاده کند. امروزه اغلب مردم دوست دارند وقتی میخواهند محصولی را بخرند، ویدئویی از ترکیب فیلم واقعی و موشنگرافیک آن محصول را تماشا کنند، پس آموزش موشنگرافیک یکی از راههای فروش محصول است.
ویدیو مارک:
معمولاً فیلمهای مارک تجاری برای بیان سریع نام تجاری و تبلیغ شرکت تجاری استفاده میشوند. بهطورکلی این نوع از انواع موشنگرافیک با هدف شناسایی نام برند و بیانیه های کلی از وضعیت نام تجاری یا ارزشهای پیشنهادی بهتر تولید میشوند.
توضیح دهنده فیلم:
این نوع از ویدیوها کمی طولانیتر از دیگر انواع موشنگرافیک است. این نوع از ویدیوها معمولاً برای توضیح کلی در مورد محصول یا توجیه مفهوم یک محتوای پیچیده استفاده میشوند.
فیلم آموزشی:
فیلمهای آموزشی برای تعامل عمیق با بینندگان است. این نوع از ویدیوهای موشنگرافیک بهترین حالت برای توضیح عناوین طولانیتر هستند، زمانی که یک محتوای طولانی به اندازه کافی جذاب و کامل باشد، بهطوریکه مخاطب را درگیر خود کند، معمولاً از این شیوه از موشنگرافیک استفاده میشود.
دنیای موشنگرافیک کمی متفاوتتر و پیچیدهتر از آن است که بتوان آن را در یک یا چند مقاله جای داد، پس بهتر است برای اینکه بفهمیم موشنگرافیک چیست؟ چه کاربردی دارد؟ و یا آموزش موشنگرافیک چگونه است؟ با افراد متخصص در این حوزه در ارتباط باشیم.
ابزارهای لازم برای موشن گرافیک
Adobe Photoshop
امروزه ابزارهای زیادی برای آموزش موشنگرافیک وجود دارد که از جمله کاربردیترین آن میتوان به ابزار فتوشاپ اشاره کرد. با این ابزارموشنگرافیک میتوانید علاوه بر تهیه لوگوهای مختلف و تهیه GIF، تصاویر و نقاشیهای خود را مات کنید و همچنین عکسهای خود را باهم تلفیق کنید. اکنون که متوجه شدید موشنگرافیک چیست؟ به شما پیشنهاد میدهیم برای آموزش موشنگرافیک از فتوشاپ استفاده کنید، زیرا این ابزار علاوه بر کاربردی بودن خود بسیار آسان و منعطف است.
Adobe Illustrator
این ابزار که شباهت زیادی با فتوشاپ دارد، دارای عملکردی کاملاً متفاوتتر از فتوشاپ است. این ابزار در طراحی لوگو، تغییر شکل اشیاء، پسزمینه برداری و … بسیار کاربردی است، اگر میخواهید ظاهر یک لوگو را به طور کامل تغییر دهید، این ابزار میتواند به شما کمک کند.
Adobe After Effects
پس از طراحی وکتور ها در نرم افزار های گرافیکی زمان متحرک سازی آن هاست، نرم افزار افتر افکت یا After Effects یکی از پر طرفدار ترین نرم افزار ها در این زمینه است. این نرم افزار تجاری توسط شرکت Adobe تهیه شده است و ابزار بسیار مناسبی موشن گرافیک میباشد.
Cinema 4D
این ابزار کاربردی و انعطافپذیر بسیار مناسب برای افراد حرفهای است که به طور کامل آموزش موشنگرافیک را فراگرفتهاند. این ابزار شامل ویژگیهای منحصر به فردی نظیر مدلسازی، انیمیشنسازی و … است. از دیگر ویژگیهای این ابزار موشنگرافیک جذاب میتوان به سرعت بالای آن اشاره کرد.
mocha pro
این ابزار علاوه بر رایگان بودن خود، ابزاری ایده آل برای علاقهمندان به آموزش موشنگرافیک است. البته در خصوص این ابزار باید خدمتتان بگوییم که ممکن است، کار با این ابزار برای مبتدیان کمی دشوار باشد، اما پس از حرفهای شدن متوجه کاربردی بودن این ابزار خواهید شد. mocha pro ابزاری قدرتمند برای هنرمندان و سازندگان انیمیشن است، این ابزار بهسادگی زمینهی تصاویر شمارا تغییر میدهد و میتواند برای پروژههای تجاری نیز بسیار مفید باشد.
جمعبندی
پس از تعریف کامل موشنگرافیک و شناخت ابزارهای مختلف آن در اینجا به جهت تکمیل مقاله بهتر است بگوییم، درواقع موشنگرافیک هدف محتوا ویدئویی را مشخص میکند و محتوا را به سمت معرفی یا فروش محصول هدایت میکند. برای اطلاعات بیشتر درمورد موشن گرافیک میتوانید به سایت میچند که یکی از سایت های مطرح در زمینه تولید محتوا چند رسانه ای میباشد مراجعه کرده و از خدمات این وب سایت بهرهمند شوید.
این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و بازیاتو مسئولیتی در قبال محتوای وبسایت معرفی شده ندارد.