تابهحال شده از نصب یک بازی یا اپلیکیشن روی دستگاه خود پشیمان شده باشید؟ شاید در نگاه اول اینگونه به نظر برسد که در صورت نارضایتی از یک نرمافزار میتوان به سادگی آن را از روی دستگاه پاک کرد و بنابراین محدودیتی در نصب و استفادهی اپلیکیشن و بازیهای موبایلی نخواهیم داشت.
اما جالب است بدانید تقریبا تمام نرمافزار یا بازیهایی که امروزه مورد استفاده قرار میدهیم، با توجه به نیاز خود مقداری اطلاعات در فایلهای سیستمی دستگاه شما ذخیره میکنند (به شکل دیتابیس یا فایلهای مورد نیاز برای اجرا)
در صورتی که به فایلهای مخفی موجود در حافظهی دستگاه خود مراجعه کنید، احتمالا با صحنهی شگفتانگیزی روبهرو خواهید شد، انبوهی از پوشهها با نامهای آشنا که مربوط به برنامه یا بازیهای شما هستند، برنامههایی که روزی آنها را از دستگاه خود حذف کرده بودید اما فایلهای ذخیره شدهی آنها هرگز از حافظه دستگاه شما پاک نخواهد شد.
البته این مورد جای نگرانی نداشته و یکی از مکانیسمهای ذخیرهسازی سیستمعامل بهشمار میرود، اما میتواند در دراز مدت و با افزایش تعداد برنامههای نصب شده بر میزان حافظهی در دسترس دستگاه شما تاثیر نامطلوبی بگذارد.
به نظر شما راهحل جلوگیری از بروز این مشکل چیست؟ بهتر نیست همواره قبل از نصب یک برنامه یا بازی آنرا مورد بررسی قرار داده و مجبور نباشیم با آزمون و خطا اپلیکیشنهای مورد نیازمان را پیدا کنیم؟
از ویروسهای مخرب و برنامههای آلوده که بگذریم، یافتن یک برنامه یا بازی مناسب برای استفاده، فرایندی زمانگیر و طاقتفرساست، پس چه راه حلی برای این موضوع وجود دارد؟ در ادامه با بازیاتو همراه باشید تا با هم چند روش موثر و سریع را برای پیدا کردن بازیهای موبایل با کیفیت مرور کنیم.
بررسی دیدگاههای منتشر شده دربارهی بازی
یکی از راههایی که میتواند به شما کمک کند با دقت یک بازی موبایل را انتخاب کنید، خواندن نظر سایر کاربران دربارهی بازی است، حتما تا به حال با مارکتهای مختلف مانند کافهبازار یا پلیاستور برای اندروید و اپاستور برای iOS مواجه شدهاید، یکی از مهمترین بخشها در صفحهی معرفی یک بازی یا اپلیکیشن، قسمت نظرات منتشر شده برای آن است:
در تصویر بالا، نمونهای از بخش دیدگاه و امتیازات یک برنامه در گوگل پلیاستور را مشاهده میکنید، شما میتوانید با مطالعهی دیدگاههای منتشر شده برای یک بازی، تا حدودی از کیفیت آن مطلع شوید.
بررسی میزان امتیاز یک بازی در مارکت
از جذابیتهای دیگر مارکتهای نرمافزاری میتوان به قابلیت درج امتیاز (به شکل ستاره) برای برنامهها اشاره کرد، معیاری بین 1 تا 5 که میتواند تا حدودی خیال شما را از بابت کیفیت یک بازی یا اپلیکیشن راحت کند، شما باید همواره سعی کنید برنامههایی با امتیاز بالا (بالای 3.5 یا 4 ستاره) را بر روی دستگاه خود نصب کنید.
فعال نگهداشتن سپردفاعی گوگل (گوگل پلی پروتکت)
قابلیت Play Protect به گوگل این اجازه را میدهد که درصورت شناسایی یک برنامه یا بازی مخرب درصورت داشتن مدارک کافی، آن را به صورت خودکار حذف کند یا به شما اطلاع دهد.
این امکان در گوگل پلی به صورت پیشفرض فعال است ولی هنوز نتوانسته به بازدهی بالایی دست پیدا کند و برای بررسی برنامه ها و بازی ها نیاز به اینترنت دارد.
تذکر: در هیچ شرایطی سرویس Google Play Protect را در گوگل پلی غیر فعال نکنید!
پرسوجو از دوستان و آشنایان
شاید راهکارهای بالا جزو روشهای تا حدودی ایمن و قابل اعتماد برای نصب یک بازی بوده و شما را مجاب کند که یک اپلیکیشن را روی دستگاه خود نصب کنید یا خیر، اما مطمئنا به پای توصیه یک دوست نمیرسد!
فرض کنید، یکی از دوستان شما تجربهی انجام یک بازی با کیفیت و جذاب را داشته و نصب آن را به شما نیز توصیه میکند، احتمالا در این شرایط بدون توجه به نظرات یا امتیاز درج شده برای برنامه، اقدام به نصب آن میکنید، چرا که به دوست خود اطمینان دارید.
اما مشکل اینجاست که دوستتان نیز، تمام بازیهای مورد علاقهی شما را انجام نداده و شاید دید کاملی در این خصوص نداشته باشد.
جستجو در اینترنت برای یافتن یک بازی خوب
شاید تا بهحال بارها در اینترنت به دنبال یافتن برترین بازیهای ساخته شده در یک دستهبندی خاص بودهاید، مثلا برترین بازیهای جنگی اندروید، بازیهای دخترانهی جدید و…
این روش نیز، یکی از راههای نسبتا مناسب و سریع برای یافتن و نصب یک برنامه یا بازی باکیفیت به شمار میرود، افراد زیادی این راهکار را بهکار میگیرند!
در بازیاتو چنین سرویسی را به شما ارائه میدهیم، ما عاشق بازی و بازیسازی هستیم، اینجا به معرفی و بررسی تخصصی بازیهای موبایل میپردازیم، آنها را به چالش کشیده و قبل از انتشار نام هر بازی از ایمن بودن آن اطمینان کسب میکنیم.
فراموش نکنید امنیت نسبی است اما نباید تحت هیچ شرایطی از آن چشم پوشی کنیم.
جالب بود ! سپاس از اطلاعات تان !
سلام
خطاب به اقای گوهری عزیز: ما همیشه از اموزشهای فوق العادتون در بازیاتو و همیار ای تی استفاده میکنیم، قلم بسیار روان و گویایی دارید، به امید اینکه اموزشهای بیشتری ازتون ببینیم، اما تو رو به خدا دیگه پست تبلیغاتی ننویس داداش من 😁 استعداد شما توی اموزشه. تبلیغا رو ریختید تو آموزشا، خیلی تابلو بود این پست را با هدف تبلیغ بازیاتو نوشتی 😁😁
سلام دوست من
ممنون از نظرتون
اما این پست در بخش “جستجو در اینترنت برای یافتن یک بازی خوب” صرفا بازیاتو به عنوان یک مثال گفته شده چرا که ما هر بازی که معرفی میکنیم را در درجه اول از امنیت آن اطمینان حاصل میکنیم وگرنه این پست هم یک پست آموزشی هستش.
عذرمیخوایم اگر که خط آخر این مطلب آزارتون داده و حس یک پست تبلیغاتی را به شما القا کرده.
امیدواریم که در ادامه از اموزش های بعدی بتونیم حس خوب بیشتری به شما هدیه کنیم.
سلام و ممنون از همراهیتون دوست عزیز
خوشحالیم که دیدگاههاتون رو با ما در میون میگذارید.
البته که این پست هم یک مقالهی آموزشی هست برای عزیزانی که شاید در انتخاب بازیهای مورد نیازشون مشکل داشته باشند، ضمنا نه فقط بازیاتو، ما از معرفی کردن سایر سایتهای خوب و باکیفیت هم ابایی نداریم، حتی اگر از رقبامون باشند.
در اینجا هم همونطوری که همکارم خدمتتون گفتن، علاوهبر سایر روشها، وبسایت بازیاتو رو هم به عنوان یکی از راهها معرفی کردیم، امیدوارم از آموزشها استفادهی کافی رو برده باشید، خوشحال میشیم اگر باز هم نظر یا پیشنهادی دارید اون رو با ما در میون بگذارید.
از سایت خوب تان ممنونم ! جالب بود !